fbpx

Echipa Vocea Credinței, cea vizibilă. Mai sunt persoane care sprijinesc lucrarea dar care nu vor să fie vizibile. Considerăm parteneri de lucrare orice persoană care se implică în proiect indiferent dacă implicarea înseamnă 1 leu, o rugăciune, o încurajare, o corectare sau un zâmbet.

Ana Gavril

Radactor
E-mail Ana Gavril

Sunt ca fiecare dintre voi inca calatoare pe acest pamant. Mi-am inceput calatoria in satul Corni din judetul Vaslui…poate cel mai “moldovean sat” de prin Moldova.Am copilarit doar cativa ani pe acolo ca apoi sa merg la scoala la Vaslui si apoi prin Iasi.Au fost cei mai frumosi ani din viata mea …copilaria, desi a fost asa de scurta m-o amintesc si acum cu drag.

In timpul liceului mergeam des la spital la Iasi pentru tratament si recuperari.Acolo chiar in spital l-am intalnit pe Teo cel ce avea sa imi devina dupa aproape trei ani de “negocieri” sotul meu.Ne-am casatorit, iar dupa ceva timp am primit primul dar minunat, pe Israel-Timotei baietelul nostru cel mai mare.Dupa vreo trei ani Domnul ne-a schimbat cursul vietii si ne-am mutat la Medias, un oras frumos, linstit, dar cam posomrat. Aici Domnul ne-a inmultit binecuvantarile si ne-a daruit pe Iosua cel de-al doilea baietel al nostru.acum e mare …are mai bine de 2 ani…iar noi imbatranim.

Multumesc lui Dumnezeu pentru toate binecuvantarile sale, revarsate din plin peste noi.Fie ca fiecare sa vedem binecuvantarile Domnului “si sa nu uitam niciuna din binefacerile lui”

Fiti binecuvantati de Domnul!

Dacă sunteți curioși și vreți să aflați căte ceva despre mine puteți accesa paginile celorlalte proiecte:

Teofil Gavril

Redactor

Sunt Teofil Gavril și încerc să fiu redactor la Vocea Credinței. Am descoperit lumea asta a podcastului de curând. Se pare că ne-am întâlnit cam târziu. Sper însă să fie o colaborare spre slava lui Dumnezeu și folosul semenilor. Pun mult suflet în proiectul Vocea Credinței pentru că îmi doresc o comunitate de oameni care pot da jos ochelarii religiei și care pot înțelege Scriptura așa cum este scrisă, o comunitate de oameni care vor să interpreteze Scriptura doar sub călăuza Duhului Sfânt și să o trăiască.

Despre mine? Nu prea multe. Sunt căsătorit cu cea mai grozavă femeie, care nu încetează să mă fascineze, Ana, care mereu mi-a fost un partener de lucrare și împreună cu care fac tot ceea ce Dumnezeu mă provoacă să fac. Avem doi copii grozavi și suntem înconjurați de puțini oameni dar de calitate „extra”. De asta funcționează proiectul acesta și de asta va deveni grozav, pentru că oamenii care mă ajută sunt extraordinari și pentru că toți împreună căutăm să îl cunoaștem și să îl ascultăm pe Dumnezeu.

Dacă sunteți curioși și vreți să aflați căte ceva despre mine puteți accesa paginile celorlalte proiecte:

  • File din jurnal – Meditații zilnice
  • Curăție – Despre intimitatea din căsnicie
  • Filu – De toate
  • Biroul Digital – Digitalizarea companiilor mici și medii
  • Asumat – Podcast de viață (spiritualitate, relații, parenting)
  • Visteria – Servicii de creare site-uri si reclamă

Primeşte noutăţile
pe email

Abonează-te pentru a fi informat rapid despre articole şi emisiuni.