Dacă îți place această comunitate, emisiunile sau muzica difuzate, ne bucurăm mult. Dacă vrei să fii parte din acest proiect nu putem decât să ne arătăm surprinși și să îți mulțumim. Iată câteva modalități prin care ne poți sprijini.

Prin rugăciune

Noi credem mult în puterea rugăciunii. Suntem convinși că o „echipă de rugăciune” poate face lucrarea aceasta mult mai eficientă și mult mai puternică. Poate întări și încuraja echipa de lucru, poate provoca pe alți oameni să se implice material, poate energiza întreaga lucrare. Așa că este foarte necesar de oameni care se angajează să ne susțină în rugăciune. Mai mult, ne-ar plăcea să ne anunțați de intenția de a ne sprijini astfel folosind formularul de mai jos.

Prin sugeștii și propuneri

Poți sugera teme care să fie abordate, poți sugera melodii frumoase, cu mesaj spiritual care merită difuzate, poți trimite sugestii sau corecturi dacă am greșit. Mai mult, poți oferi sugestii privitoare la site, poți populariza anumite campanii sau teme.

Prin popularizarea paginii

Da, ne ajută mult să ajungem la mai mulți oameni. Dacă îți place ceva anume, emisiune, melodie, campanie, dă un share la acea postare sau un like prin butoanele aferente pe care le găsiți la fiecare din articole.

Prin implicare directă.

Poți înregistra anumite emisiuni dacă ai abilități în acest sens. Poți participa la înregistrări dacă ești din zona Mediaș. La fel, pentru cei cu abilități în ceea ce privește web-ul ne pot ajuta cu optimizarea paginii, sugera îmbunătățiri, scrie articole. Dacă ești cunoscător de RadioBoss ai putea chiar ajuta la programarea emisiunilor.

Prin donații.

Prin depunere în contul asociației Doar Împreună de bani pentru acoperirea cheltuielilor cu softul, curentul electric, broadcast-ul și diferite scule sau accesorii care ne mai trebuiesc.

Datele asocieției:

Asociația Doar Împreună
str. Valea Adâncă nr 9/1
551060 Mediaș – SB

Cont:
RO92 RNCB 0231 1213 4261 0001
deschis la BCR Medias
CIF: 28368852

Prin formularul 230

Da, nu te costă nimic, nu dai bani din buzunar. Doar descarci formularul 230 de aici, completezi datele tale și îl depui la ANAF. În acest fel, din impozitul care ți s-a reținut din salariul tău pe anul trecut ANAF ne va da nouă 2%. Această metodă e posibilă pentru toți cei care anul trecut ați fost angajați și nu vă costă nimic. Uneori 2% înseamnă 20 de lei, alte ori 100 de lei, depinde de salariul pe care l-ai avut.

Prin declarația 220

Cei care aveți PFA, II, IF sau SRL, ne puteți sprijini completând în declarația anuală 220 la entitatea non-profit sprijinită, Asociația Doar Împreună cu datele de mai sus. În acest fel, ANAF va vira în contul nostru 5 la mie din impozit. Nu e o sumă mare, dar este foarte importantă.