O nouă emisiune debutează astăzi pe acest post de radio. Se numește „Prinde frecvența” și se va concentra asupra înțelegerii vremurilor pe care le trăim. Un timp until, de o oră, mult prea scurt pentru câte sunt de lămurit, dar suficient pentru a începe. Toată discuția se va desfășura LIVE, iar dumneavoastră puteți interveni prin chat. Pentru asta folosiți pagina dedicată a emisiunii, care se găsește la adresa www.prindefrecventa.info. Acolo puteți introduce un nume și o adresă de email și deja puteți comunica cu noi. Eu, și ceilalți ascultători, vom vedeta ceea ce sugerați sau comentați.  

Este o emisiune a ascultătorilor. Acolo vă puteți scrie părerile pe anumite teme și noi, în măsura în care timpul ne permite, le vom menționa și comenta.

Vom aborda o gamă variată de teme, cu excepția celor ce țin de can-can și politică. Nu ne vor preocupa știri despre vedete, politicieni, dosare de corupție individual sau alte chestii de scandal. Vom discuta aspecte țin de trăirea noastră de creștini în societatea contemporană. Va fi un fel de comentare a actualității pe care o trăim.

Pentru ediția de astăzi 14 octombrie, doar două teme vă propun și vă aștept la discuții. Deși emisiunea nu e popularizată, pentru că e la prima ediție, sunt sigur că vom fi câțiva oameni împreună care vom avea comentarii inteligente și pertinente pe aceste teme. Așadar, astăzi, 14 octombrie 2015 la prima ediție a emisiunii discutăm despre:

  • Orele de educație sexuală propuse a fi obligatorii de anumite ONG-uri
  • Amnistia fiscală aprobată de guvern.

Vă aștept cu comentarii de bun simț, gândite bine și pertinente pe www.prindefrecventa.info iar de la ora 20 ne vedem acolo LIVE.