Nu am făcut o campanie agresivă de strâns fonduri niciodată. Mai degrabă ne-am bizuit pe ceea ce Dumnezeu ne-a învrednicit să avem spre administrare și am avut doar ocazional sprijinul unor persoane cărora le mulțumim.

Am lăsat să treacă marile bătălii pentru formularul 230 și acum, după ce urgențele majore au fost acoperite, ne adresăm mai degrabă celor care nu s-au decis sau care nu știu că pot dona fără să plătească. Formularul 230 este atașat acestui articol și poate fi printat, completat în secțiunea I și apoi depus la ANAF în localitatea de care aparțineți.

În acest fel, fără să vă coste nimic, 2% din impozitul care vi s-a reținut deja pe salariul de anul trecut va fi virat către Asociația Doar împreună. Ca o idee despre valoarea acestei donații ea arata cam așa: la salariul minim de acum, adică 1050 lei brut prin formularul 230 veți dona Asociației 20 lei. Poate nu vi se pare mult, dar când e vorba de voluntariat contează fiecare leu.

Deci, dacă vreți să sprijiniți proiectele asociației Doar Împreună o puteți face fără costuri descărcând, completând și depunând la ANAF formularul atașat.

Proiectele asociației:

  • Consiliere Creștină – Pagina web: www.consiliere.org locul în care apelează oamenii cu diferite nevoi spirituale, relaționale sau afective pentru a primi îndrumare, sprijin, orientare. Ca fapt divers, anul trecut, 2015 prin pagina web a proiectului si pe mail am trimis mai bine de 10 email-uri în fiecare zi la care se adaugă consiliere față în față la cabinet și cea pe telefon.
  • Vocea Credinței – Pagina web: www.voceacredintei.ro locul din care emitem prin intermediul internetului cântări, motivații, emisiuni de consiliere. Lucrare pe care tot mai mulți oameni o apreciază ca fiind utilă si benefică sufletelor lor.
  • Radio Samariteanul – Pagina web: www.radiosamariteanul.ro locul din care emitem prin intermediul internetului cântări, motivații, știri și altfel de emisuni. Lucrare adresată în mod deosebit zonei de tineret.
  • File din jurnal – Pagina web: www.filedinjurnal.ro locul unde scriu aproape zilnic meditări și încurajări pentru câteva mii de oameni abonați.
  • Doar Împreună – Pagina web: www.doarimpreuna.ro un loc dedicat familiei în care trebuie să investim mai mult întrucât a fost abandonat din lipsă de resurse.
  • Învingem Împreună – Pagina web: www.invingem-impreuna.ro loc dedicat problemelor de parenting și relației dintre generații. De asemenea proiect în care e nevoie de mai multe resurse umane și logistice
  • Biruitorii – Pagina web: www.biruitorii.ro loc gândit pentru tineri și problemele lor care are nevoie urgentă de implicare umană. Tot sub acest proiect intenționăm anul acesta deschiderea unei școli de calculatoare în Mediaș, parte din cele necesare s-a adunat deja. Aproape toată flota de calculatoare, mai avem probleme de spațiu și să achiziționăm un videoproiector.

Dacă unul din aceste proiecte v-a plăcut sau credeți că ar fi util, vă așteptăm contribuția. Ne vom bucura de încurajări, implicare umană, financiară, logistică și de orice alt fel. În acest moment nu avem sponsorizări fixe de la nimeni, totul se bazează pe ceea ce Dumnezeu ne învrednicește să putem munci, plus că începând din acest an un prieten a decis să doneze lunar o parte din salariul său micuț la care se adaugă unele contribuții spontane ale unor oameni care ne bucură tot atât de mult.

Mau multe detalii despre asociație șiproiectele ei la www.asociatia.doarimpreuna.ro

Vă mulțumesc!

Cu apreciere

Teofil și Ana Gavril