Viaţa cotidiană e o continuă provocare pentru noi. În fiecare zi apar noi şi noi întrebări. Unele sunt uşoare pentru noi, altele însă, depăşesc capacităţile noastre de reacţie şi se întâmplă adesea să ne doboare. În realitate fiecare provocare ar trebuie să fie o treaptă pe care să putem păşi mai sus, dar uneori devin trepte de coborâre, aici poate fi utilă Ora de consiliere

Ora de consiliere este emisiunea care caută să vină în întâmpinarea problemelor şi întrebărilor dumneavoastră. Aveţi frământări, probleme la care aveţi nevoie de călăuzire, doriţi clarificarea unor aspecte din viaţa dumneavoastră? Ora de consiliere e timpul în care suntem gata să răspundem acestor provocări.

Ne poţi scrie despre problemele tale în anonimat, iar noi vom aborda problemele în emisiunile viitoare, dacă acestea au o răspândire mai largă. Dacă vrei să fii anunţat despre data la care problema ta va fi abordată ne poţi lăsa şi adresa de email şi noi promitem să nu spunem nimic şi la nimeni despre identitatea dumneavoastră.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.