Experiența din consiliere și din radio, mă provoacă să mă aplec mai cu interes asupra problemei tinerilor și de aceea scriu aceste rânduri.

Voi tinerii aveți o sumedenie de întrebări pe care nu aveți curaj să le adresați, aveți situații la care nu aveți explicații, aveți emoții pe care nu le puteți exprima și aveți resurse inestimabile de a acționa dacă sunteți motivați și implicați corespunzător.

În acest sens vreau să îți cer ajutorul într-un proiect. În prima fază aș avea mare nevoie să completezi un formular, pe care îl poți completa în anonimat sau cu numele real, important este să ajung la  întrebările la care e nevoie de răspuns, să aflu situațiile pentru care e nevoie de explicații astfel încât să le putem aborda în emisiuni care să fie de folos tinerilor.

În aceste emisiuni intenționez să invit la dezbatere tineri cu elanul lor cu tinerețea lor să dezbată problema cu sinceritate și deschidere, să le dau posibilitatea de a se exprima nestingherit și de a dezbate constructiv acele teme.

Dacă nu știi cum se desfășoară o astfel de înregistrare sau daca ți-e teamă de acest aspect pentru că ar fi nou pentru tine, bifează în formular căsuța corespunzătoare si ne putem întâlni pentru a putea vedea cum se desfășoară o astfel de înregistrare la care ești liber să intervii sau doar să asiști.

Te rog mult să completezi formularul de mai jos și eventual să îl trimiți și altor tineri care crezi că ar putea aduce contribuția prin completarea lui. Mulțumesc!

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.